Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Panam

Panama ingatlan eladó

Panama a közép-és dél-amerikai összekötő ország. A híres Panama-csatorna, amely egy mesterséges mérnöki társaság, két fontos szerepet játszik, amely az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán között döntő fontosságú navigálható átjárót hozott létre. Panama City fővárosa felhőkarcolókat, kaszinókat és modern éjszakai klubokat foglal magában, amelyek ellentétesek a Casco Viejo kerület gyarmati építészetével vagy a Természetes Metropolitan Park esőerdőjével.

Keleten Kolumbia, nyugat és északnyugat Costa Ricával határos.

Ha Panamában szeretne ingatlanot vásárolni, olvassa el Panama ingatlanpiacainkat.

A panamai lakóingatlanok és ingatlanok nagy kínálata csökkentette az árakat, különösen olyan területeken, mint Paitilla, Avenida Balboa és Costa del Este.

Az árak csökkenésének fő oka Panamaban értékesített ingatlanok túlzott értékesítésének tulajdonítható.

Az elmúlt években az ingatlanágazat nehézségekkel küzdött, ami jelentős befolyással volt a tevékenységre, ami több mint 18% -ot tesz ki a bruttó hazai terméknek (GDP), és több mint 150 ezer munkát kínál.

A "Panama Papers", a fekete listák, a Clinton-lista, a jogi bizonytalanság, a banki érdeklődés növekedése és a túlzott bürokrácia egyike azon tényezőknek, amelyeket a szakemberek úgy vélnek, negatívan befolyásolják az ágazatot.

Számos oka van annak, hogy ez egy igazi paradicsom a külföldiek számára, a nyugdíjas külföldiek számára nyújtott különleges előnyöket illetően, amelyeket a kormány megkönnyíti és az éghajlatot, az életszínvonalat és az életminőséget, szolgáltatásokat, infrastruktúrát és általános feltételeket.

Ugyanakkor, mint bárhol máshol a világon, az életkörülmények, és mindenekelőtt biztonsági okokból, helyről-helyre változnak, ezért fogjuk megemlíteni itt a legjobb területeket, hogy Panamában éljünk, és hogy tájékozott döntést hozhassunk . amikor elhatározta, hogy mozog, és vásárolni egy ingatlan eladó Panama.

Az egyik olyan elem, amely vonzóbbá teszi Panama vonzerejét, az alacsony életszínvonal és a kiváló klíma. Azonban még mindig számos lehetőség közül választhatnak, az alábbiak a legbiztonságosabb helyek, hogy élni és vásárolni egy ingatlan eladó Panama.

Boquete: Chiriqui tartományban található Panama hegyvidékén, mintegy 20 000 lakossal, általában angolul tartózkodók, a tengerszint felett 1000 méter magasságban található. Ez a terület látványos tájakról, lenyűgöző hegyekről, buja erdőkről és hűvös éghajlatról ismert.

Amellett, hogy a megélhetési költségek rendkívül olcsóak, Boquete az egyik legbiztonságosabb és legtisztább tartomány Panamában.

Panama City: egy kozmopolita életmód meglehetősen mérsékelt áron, Panama fővárosa, egy modern, biztonságos és gazdaságos hely, ahol élni lehet. Lenyűgöző felhőkarcolók, irodák, üzletek, társasházak és szállodák találhatók. Az infrastruktúra az egyik legfejlettebb Latin-Amerikában, és jó minőségű szolgáltatásokat kínál jó áron.

Az elmúlt években a Panama a művészi diffúzió fontos pontjává vált, múzeumokkal és magán galériákkal, helyi és külföldi művészek kiállításaival. Kulturális és szórakoztató események mindenféle formában.

Amellett, hogy meglehetősen biztonságos város, a panamai élet költsége, még egy kicsit magasabb is, mérsékelt marad.

Santa Fe: Veraguas tartományban található, a Santa Fe egy hagyományos panamai város, magas dombok által körülvett, híres orchideák és egzotikus virágok kertje. Kiváló friss klímát kínál.

A helyszínnek és az éghajlati viszonyoknak köszönhetően a hely alkalmas túrázásra, madártávlatra, kempingezésre és lovaglásra. Nyilvánvaló, hogy ez nem mindenki számára megfelelő, hiszen távoli elhelyezkedése viszonylag nehézzé teszi egyes szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Las Tablas: a csendes-óceáni parton fekvő gyarmati város, amely biztonságos és kellemes életmódot kínál meglepően alacsony áron. Körülbelül 4 óra van Panama városától, jó közúti infrastruktúrával rendelkezik, és könnyű utazást biztosít a városok között. Az asztalok életmódja szerény, de elég kényelmes és biztonságos.

Coronado: az egyik legkedveltebb és legbiztonságosabb hely, ahol meglátogathatjuk, élhetünk és vásárolhatunk Panamában eladó ingatlanot, hiszen a legtöbb strandot a külföldi közösség vásárolta meg, ez a Panama legfejlettebb strandja. A strandok híresek a fekete vulkáni homok és a strand fényes fehér homokjának keverékéről.
Természetesen ez az ország nagyszerű hihetetlen helyeken él, és Panamában, a hegyektől, a városoktól a strandok helyére keresnek ingatlanokat, nehéz lenne számolni minden olyan kiváló helyet, amelyet ez a ország kínál élni, de ezek közül néhány a legbiztonságosabb, érdemes megfontolni, hogy Panamában élsz.

  •  
    Mozgó Panama. Expatriate és Panamaban él.

      A nyár majdnem rajtunk áll, és mindenki ugyanazt gondolkodik: hol megyek nyaralni? Nos, tudjuk, hogy a Realigro-nál egy kicsit gondolkodunk, de még nagyobb. Miért gondoljunk egy egyszerű szabadidőre, ha magasabbra lehetne célozni? És ha befektetni tudna annak érdekében, hogy egy "örökkévaló ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Ez a tágas hegyi ház bájjal, lenyűgöző kilátással és gyönyörű kertekkel rendelkezik. Ez magában foglalja a nyugalmat, a szépséget és a természetben ér...
Cod. 38063

Eladás Két hálószobás lakás, Panam, Panama, Panama City, Punta pacyfica areas

98,286,606.59HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

129 m²
Egy vonzó (úszómedence, tornaterem, jacuzzi, business center, racquetball squash, stb.) Eladni fogok a neves Punta Pacyfica kerületben, a Csendes-óceá...
Cod. 37628

Eladás Hotel, Panam, Chiriqu, Las Lajas, La Pepita de Marañon

54,924,868.39HUF
Eladás
Hotel

189 m²
Az ár tartalmazza: Panamán S.A. B & B a Panamán Idegenforgalmi Hatóság (ATP) által engedélyezett Online kulcsfoglalási motor és saját honlap Tel...
Cod. 36601

Eladás Hotel, Panam, Veraguas, Santa Fé, Santa Fé

130,085,214.60HUF
Eladás
Hotel

400 m²
Hostal La Qhia Santa Fe-ban, Veraguas-ban, a Panamai Köztársaságban Santa Fe: autentikus kis falu, az ország közepén fészkelve, a középhegység zöl...
Cod. 36483

Eladás Építési telek, Panam, Chiriqu, Las Lajas, Las Lajas de San Felix

3,468.94HUF
Eladás
Építési telek

2000 m²
Segítsen megtalálni, vásárolni és építeni "a" tulajdonodat Panamában. Az ingatlan nagyságától függően ez az ára US $ 12, - négyzetméterenként, vagy ak...
Cod. 36389

Eladás Egyéb (földterület), Panam, Chiriqu, TOLE, TOLE

578,156,509.32HUF
Eladás
Egyéb (földterület)

850000 m²
Nagy, 85 hektáros telek található a csendes-óceáni partján a tó CHIRIQUI Az ingatlanfejlesztésre (500 lakás lehetőségére) vagy mezőgazdasági termelés...
Cod. 34764

Eladás Villa, Panam, Panama, Arraijan, el palmar lote 80/b

173,446,952.80HUF
Eladás
Villa

450 m²
Villa közel a Csendes-óceán, gyönyörű kerttel, 200 négyzetméteres, új costrucion, elhelyezni és védeni !! 12 km-re a központtól Panama City City.
új európai stílusú ház House új tétel 800 m2 és 230 m2-es építési terület n ° 5 szoba,s s° 1 nappali,s s° 1 konyha,s s° 3 fürdőszoba, No 2 terasz, g...
Cod. 31886

Eladás Ház, Panam, Panama, Panama City, Altos de Cerro Azul El Vigia

31,798,608.01HUF
Eladás
Ház

200 m²
Remek lehetőség Eladó telek 2.050m2 egy jó méretű ház, amely 2 hálószoba 2 fürdőszoba. Található Altos de Cerro Azul, El Vigia. Közel a folyó és ne...
Cod. 31669

Eladás Hotel, Panam, Bocas del Toro, Isla Colon, Big Creek

173,446,952.80HUF
Eladás
Hotel

3000 m²
Construcciópn csodálatos új ház elkészült 2017-ben. Ház épült minőségi anyagokból 260 négyzetméteres telken 3000 négyzetméter. Ez áll, 5 nagy hálósz...
1 / 8
Térkép, árak alakulása és statisztikák
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB