Eladás Hotel, Las Lajas, Chiriqu, Panam, Nueva Florida, las Lajas Adentro

Eladás - Cod. 30027

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: terra

kihagyott lehetőségek Las Lajas!
Kérdezi kezdeményezett tevékenységek Resort and Restaurant épült és nyílt meg 2012. örvend nagy ügyfélkörrel és nagy meg a Tripadvisor Booking.com. és Lonely Planet.
A szerkezet (3 Bungalók, medence, étterem területen szállást, saját ház és tároló) egy kiváltságos helyzetben mind a kereskedelmi szempontból lakossági. Ezt veszi körül három oldalról termőföld (béke és a nyugalom garancia) 20 méterre a fő utcán a Las Lajas, 1,5km-re a Panamericana és 10 perc. strandtól (az egyik legszebb és legbiztonságosabb Csendes-óceán partján). Folyamatban van a Panamericana (fő verőér Panama 4 sáv) a renderàpiù elérhető David (a második legnagyobb az országban cittàpiù csak 40 perc.) A Boquete (a 1hora és 15 min.) És a többi országban.
A Resort fészkelt egy buja trópusi kertben 3000 négyzetméter díszített növények, virágok és gyümölcsfák (banán, papaya, ananász, avokádó és a citrusfélék). Sok közös helyiségekben, körülírt macskaköves utak, felszerelt szürkület világítás és széles körben elterjedt öntözési pont.
Az úszómedence (6m x 4m, magok eltemetve homokkal és az éjszakai fények szűrés üzem) körül társalgóiban előtetők, asztalok, fából készült padok és egy rusztikus Rancho használni masszázs.
A parkolás saját, bekerített a rendelkezésre álló 10 autó.
A bungaló 3 (2 26sqm, egy engedélyezett a fogyatékkal élő és 1 32,5mq) jön egy saját terasz, teljesen berendezett, mennyezeti ventilátor, légkondicionáló és a forró víz.
Az étterem egy nyitott nappali (Rancho) 60nm bárral, recepció és reggeli, felszerelt 7 asztal (kapacitás 40 fő) és 2 fürdő minden kompatibilis a fogyatékkal élők számára. Lehetőség esti vetítések projektor és hangrendszerek. Meg is jön egy 30nm-es faház saját fürdő használt ház munkatársai, vagy használja a kollégium.
A konyha, 30 négyzetméteres, teljesen berendezett, rozsdamentes acél olasz szakmai felszerelések (leltár), és kívülről biztosított, melynek területe javított és felszerelt grill.
A ház lakás céljára a 90,5mq teraszos két oldalán és a zárt kert, 2 hálószoba a 16nm-es hálószoba, fürdőszoba, nappali, konyha, meleg víz, elektromos rendszer 110 / 220V és teljesen bútorozott.
A 27,5mq betét, fedett terület, fel van szerelve fafeldolgozó berendezések, vízvezeték, hegesztés, elektromos és kertészkedés. AC 110 / 220V és háromfázisú.
A szerkezet Provista saját is (30m mély) poma merítés és autokláv. Azt is csatlakozik a települési víz és egy 6000litri Összes motoros tartalék tartály.
Az egész terület van szerelve a nagy sebességű Wi-Fi-vel. Minden elektromos berendezés van kötve protektorok minden túlfeszültség.
Ez ad a kulcs a kézbe az állami vállalati tevékenységek, engedélyeket és minden semmi Ostanecessari:
· Az üzleti törvényesen bejegyzett az ATP és jóváhagyta az Idegenforgalmi Minisztérium

· A működési engedélyt és az alkoholfogyasztás által jóváhagyott IBD

· Egyedülálló fizetett adóval

· Adómentességre Recorder

· Nyilatkozat az adó-és számviteli könyvek érdekében

· Land címet tulajdon

· Nyilatkozat az előrelépéseket a mentesség adó 10 év, meghosszabbítható további 10

· Tervek szabályozók által jóváhagyott az illetékes kormányzati szervek meghosszabbítási lehetőséggel (a Bungalow és a ház)

· Az elektromos, víz és gáz megfelelnek a hatályos szabályok Panama

· Környezeti Hatástanulmány kidolgozott és jóváhagyott ANAM évi állásfoglalása

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB